Як заблокувати Ватсапе людини — Як заблокувати контакт в Whatsapp, чи побачить він це, чорний список Ватсапе

Маючи більш ніж 700 мільйонами активних користувачів, WhatsApp щодня передає величезний обсяг особистої інформації кожного. Якщо який-небудь користувач надсилає небажані повідомлення, його можна надіслати до теки небажаних номерів.

Програма дозволяє заборонити абоненту відправляти вам повідомлення, бачити, коли ви в останній раз були в мережі, переглядати фото профілю і багато іншого. Існує кілька способів, щоб заблокувати контакт в Whatsapp на вашому Android, iPhone, або з допомогою WhatsApp Web, використовуючи деякі коригування налаштувань конфіденційності.

Для девайсів на iOS

Щоб додати абонента в чорний список в Whatsapp на Айфоне, необхідно зробити наступні дії: 1.Запустити додаток.

2.Відкрити Налаштування в правому нижньому кутку екрану.

3.Вибрати пункт «Аккаунт» або «Обліковий запис».

4.Натиснути «Приватність».

5.Вибрати «Заблоковано». Додаток покаже список зазначених профілів.

6.Далі вибрати іконку «Додати новий» у верхній частині екрана і відзначити абонента, якого потрібно закинути у чорний список.

Є й більш простий метод, з допомогою якого настирливого людини можна відправити в чорний список:

  • запустити програму;
  • відкрити вкладку «Контакти»;
  • відзначити людину, якій необхідно заборонити доступ до вашого профілю;
  • натиснути на службову кнопку в правій верхній частині екрану;
  • вибрати з випав списку пункт «Ще»;
  • заблокувати.

А якщо Ви передумали і хочете дати людині ще один шанс поспілкуватися, необхідно:

  • відкрити вкладку «Редагувати» у переліку небажаних номерів;
  • натиснути на знак мінуса і розблокувати.

Для ОС Андроїд

Якщо ваш девайс працює на ОС Андроїд, користувач Вацапе може бути заблокований наступним чином:

Як заблокувати Ватсапе людини — Як заблокувати контакт в Whatsapp, чи побачить він це, чорний список Ватсапе

  • Запустити додаток.
  • У верхній частині екрану відкрити пункт «Меню».
  • У Налаштуваннях вибрати Обліковий запис/Приватність.
  • Натиснути на значок «Додати», який з’являється у верхньому правому куті екрану і виглядає, як людина зі знаком плюс.
  • Визначити необхідний профіль, що дозволить додати його в перелік абонентів з обмеженими можливостями доступу.
  • Якщо ви хочете додати кілька контактів в даний перелік, необхідно додати кожного окремо, один за іншим.

    Наслідки процедури

    Блокування в Ватсап дає користувачеві наступні можливості:

    • якщо важливо, чи побачить це кандидат в чорний список, то варто зазначити, що заблокований людина ніяк не дізнається, що йому обмежили доступ, поки сам не перевірить (докладно про те, як дізнатися про блокування контакту, читайте тут);
    • ця людина не зможе писати повідомлення, здійснювати до вас виклики, але і ви не зможете цього робити;
    • якщо заблокувати контакт, вам буде недоступна інформація про зміни на аватарці і його статус;
    • можливість спілкуватися в групових чатах зберігається.

    Таким чином, вміння блокувати окремих небажаних персон в WhatsApp дозволяє користувачеві захистити себе від неприємного спілкування, а часто і більш серйозних проблем. Серед таких неприємностей можна відзначити різні види шахрайства, переслідування і т. п.