Молитва Ісуса Христа від псування і пристріту

Сьогодні навряд чи можна знайти людину, який би ніколи не чув про негативні програмах, що руйнують долю і життя. Псування і пристріт є найпоширенішими, причому вони можуть бути зроблені як усвідомлено, так і не навмисно. Будь-яка похвала або заздрість можуть спровокувати розвиток негативу, який, у свою чергу, почне руйнувати енергетичні поля людини. У це можна вірити чи ні, але такі явища існують, і захистити від них себе і близьких просто необхідно. Послабити і навіть прибрати негативні наслідки людської недоброзичливості і заздрості допоможе молитва Ісуса Христа від псування. У поєднанні з правильно підібраними ритуалами вона здатна творити справжні чудеса.

Зміст

  • Молитва проти псування з використанням воску
  • Молитва з використанням свічки від псування Ісуса
  • Молитва Ісуса на воду проти псування
  • Молитва Ісусова проти негативу з яйцем

Молитва Ісуса Христа від псування і пристріту

Дієва молитва Ісуса Христа від псування

Молитва проти псування з використанням воску

Якщо на людину стали обрушуватися хвороби і невдачі, а також різноманітні біди, цілком імовірно, що на ньому псування. Щоб негативні програми не висмоктали з нього всю енергію, необхідно приймати заходи. Одним з варіантів боротьби з наслідками чийсь магічної атаки стане молитва Ісуса Христа на позбавлення від псування. Для здійснення такого обряду вам будуть потрібні:

  • три свічки;
  • ємність для виливання воску;
  • вода;
  • ікона Святої Трійці.

Насамперед посадіть людини, на якого наведена порча, на стілець спиною до вас. Поставте праворуч від нього ікону. Потім необхідно запалити три свічки і прочитати дві молитви: «Отче наш» і «Псалом 90». Після цього читається така молитва Ісуса Христа від псування:

«Господь Всемогутній, в Трійці нероздільний, Отець, і Син, і Святий Дух! Захисти ти раба свого від поневірянь вічних, від поневірянь і мук душевних та тілесних. Захисти його від чорного ока, від людської заздрості, від лютої ненависті і людської озлобленості. Поверни йому, Господи, життєву дорогу, стели її чистою, щоб йшов раб Божий (ім’я) з нею, не збиваючись з шляху! Зруйнуй, Отець Милосердний, чари чаклунські, від дівки й баби, від старого і мужика, від чортиці і ворожки. Спаси, Господи, раба твого грішного, так зціли його від будь-якого чорного закляття! Вклоняємося животворящому хресту! Амінь! Амінь! Амінь!».

Після цього потрібно свічки скрутити і розтопити на водяній бані. Отриману масу необхідно акуратно вилити в ємність з водою і почекати, поки вона застигне. Далі можна подивитися на стан воску. Потемніння, нерівності, горби і різні візерунки «говорять про те, що псування дійсно була зроблена. Такий обряд потрібно провести тричі. Після цього зіпсований повинен обов’язково сходити в церкву і поставити свічки за здравіє, а також тих, хто його врятував від негативної програми.

Молитва з використанням свічки від псування Ісуса

Якщо на людину є порча, її можна зняти за допомогою вогню від церковної свічки. Відомо, що полум’я володіє магічними властивостями, тому свічку часто «притягують» до роботи з порчеными людьми і очищають негатив. При цьому обов’язково використовуються різні молитви, серед яких є такі сильні, що здатні назавжди позбавити людину від наслідків чаклунський атаки.

Для очищення порченого потрібно товста свічка, а також ікону Господнього, куплена в храмі, і молитва Ісуса Христа на позбавлення від псування. Проводити обряд слід на що йде місяць, щоб негатив зникав також, як убуває це небесне світило. Рано вранці потрібно посадити «пацієнта» на стілець і відразу ж запалити свічку. Потім потрібно обов’язково прочитати три молитви: «Отче наш», «Животворящий Хрест» і «Живі допомоги…».

Після цього слід читати такий текст:

«Ангели святі, ангели небесні. Ви в Господа Бога летите, Ви Господа Бога умолите. Щоб зняв він з раба Божого (ім’я) вроки і слово чаклунське. Господь Всемилостивий, простягни руку допомоги, захисти рада Божого від сили чорної, від магії злісною. Та не зашкодить недруг твоєму рабові Божому, та не порушить мир і спокій. Вкрий своїм захистом його, Господи, і захисти від підступів біса і диявола, душ шукає! Спаси, Господи, його самого та дім його! Амінь, амінь, амінь!».

Молитва Ісуса Христа від псування і пристріту

Молитва позбавить від негативу

Далі слід поспостерігати за тим, як горить свічка. Якщо вона коптить, вогонь потріскує, віск збирається на ній шматками, а дим чорніє – значить, на людину дійсно «пороблено». Такий обряд потрібно провести від трьох до п’яти рази, і в цьому випадку можна сподіватися, що молитва Ісуса Христа обов’язково допоможе.

Цей обряд можна проводити і по фотографії. В цьому випадку все робиться точно також, тільки потрібно тричі провести свічкою над фото за годинниковою стрілкою. За характером полум’я можна буде зробити висновки щодо псування людини, а також очистити «хворого» з допомогою святих сил від негативної програми, надісланої йому недоброзичливцями.

Молитва Ісуса на воду проти псування

Найсильнішою у плані виведення з людини негативу є свята вода. Вона служить своєрідною очисною системою, дозволяючи встановити рівновагу у всіх енергоструктурах людини. Завдяки своїй цілющій силі, вода допомагає людині позбавитися від псування, пристріту та інших негативних програм, що впливають на якість життя.

Для проведення обряду обов’язково потрібна присутність «хворого», а також тверда віра в те, що все пройде благополучно і принесе позитивні результати. Посадивши людини на стілець, потрібно поставити поруч ікону Святої Трійці, а також зображення Ісуса. Якщо людина очищається від хвороби, отриманої з-за впливу псування, необхідно поставити лик Святого Пантелеймона.

В невелику чашку наливається свята вода. Далі читається молитва «Отче наш», а потім «Живі допомоги…» (Псалом 90). Після цього тричі проговорюється сильна молитва Ісуса Христа на позбавлення від псування:

«Син Божий, Господь Всемогутній, кров’ю заплатив за наші гріхи. Ниспошли нам, грішним, твою силу і захист. Помилуй нас, в гріхах заплуталися і за життя заблукалих. Спаси, Господи, раба Твого (ім’я) від падіння і хвороб, від чарів і чаклунства. Прости, Господи, ворогів і недругів недостойних, самі чорні сили і зло проти нього направили. Зціли, Всемогутній Боже, раба твого від псування і пристріту, і всякої зарази! Помилуй, Господи, та на шлях істинний направ! Нехай буде на те воля Ісусового! Амінь, амінь, амінь!».

Потім порченому потрібно обов’язково вмитися святою водою і трохи її надпити з чашки. Якщо після обряду «пацієнт» відчує слабкість, запаморочення і сонливість — значить, ритуал подіяв добре. Такі дії потрібно здійснювати не менше трьох разів, щоб псування залишила тіло і душу «хворого».


Сеанс очищення молитвами і заговорамиМолитва від псування, пристріту, чаклунства і хитрощі диявольської☦ Молитва від пристріту, псування і хвороб ☦

У разі, якщо зіпсований страждає не тільки від невдач, викликаних негативом, але ще і хвороб, читається текст відомої молитви Пантелеймона «Про багатостраждальний і предивный…» російською або старослов’янською мовою, яка зцілює хворого від усіх недуг.

Молитва Ісусова проти негативу з яйцем

Ще одним варіантом зцілення від псування є молитва Ісуса Христа на позбавлення від псування, яка читається під час ритуалу з яйцем. Для цього потрібно трохи терпіння, ікона з ликом Бога і звичайне сире яєчко. Його потрібно сім раз битися з «хворим» з текстом «Отче наш», а потім промовити такі слова:

«Господи Всесильний, Господи Всевишній. Ти Змія приборкував, ти Василіска зневажив, ти Диявола в пекло загнав. Загони псування і пристріт раба твого (ім’я) туди, звідки немає повернення. Щоб чорні сили не повернулися, щоб тебе не послухалися. Приймаємо, Господи, тебе в життя наше і тобі ввіряємо себе під захист! Зціли, Господи, душу грішну! Амінь».

Як і у всіх випадках, такий обряд потрібно провести від трьох до п’яти разів, і після цього можна бути впевненим, що псування не затримається в життя «хворого», а обов’язково покине його, адже слово молитовне завжди сильніше будь-яких чорних сил! Ісусова молитва, як відомо, – одна з найсильніших, а тому стовідсотково допоможе у будь-якому вашому проханні.

Анастасія Радченко/ author of the article

Давно вже працюю в всесвітній павутині, і люблю ділитися з людми корисними порадами.

Поділитися з друзями
Рейтинг
( No ratings yet )
Корисні поради - Вказівка
×
Тисни «Подобається», щоб читати нас на Facebook
Спасибі, я вже з Вами!