Що бачить заблокований WhatsApp — Блокування контакту в WhatsApp

Іноді користувачі стикаються з необхідністю блокування контакту. Причиною того може бути те, що ви з необережності допустили потрапляння номера телефону рекламодавцям або вам просто необхідно припинити спілкування з якоюсь людиною. У цій статті ми розповімо як заблокувати контакт, а також всі нюанси, пов’язані з блокуванням.

Як заблокувати контакт в WhatsApp?

При блокуванні контакту в WhatsApp, ви перестанете отримувати від нього повідомлення і дзвінки.

Які ще дані будуть заблоковані:

  • Всі повідомлення WhatsApp, які вам спробує відправити заблокований користувач не ніколи не будуть доставлені на ваш пристрій і не з’являться.

  • Також, заблокований користувач не побачить інформацію про ваш статус (онлайн, був(-а) в мережі).

  • Заблокований користувач не буде бачити змін облікового запису, включаючи зміну фото.

  • Ви також не зможете відправляти повідомлення або здійснювати дзвінки заблокованого контакту, поки самі не разблокируете його.

Варто врахувати, що блокування контакту не виробляє автоматичне видалення контакту з вашого списку в WhatsApp. Аналогічно і ваш контакт не буде видалений у заблокованого користувача. Для виконання цієї дії слід самостійно вручну видалити контакт з записної книжки вашого мобільного телефону.

Важливо. У разі, якщо ви вирішите розблокувати контакт, то ви зможете отримувати всі повідомлення, які він відправить після розблокування. Але повідомлення, відправлені у період блокування отримати не вдасться.

Як дізнатися про блокування у Вацапе?

Нижче ми наведемо кілька ознак, що вказують на те, що ви були заблоковані кимось з ваших контактів:

  • У вікні чату не відображається статус Онлайн або же час останнього відвідування додатки.

  • У вас не відображається оновлення фото у даного контакту.

  • Всі ваші повідомлення, відправлені цього контакту відзначені однією сірої галкою і більше ніякий інший, так як він не прочитає їх.

  • Функція здійснення дзвінка недоступна для цього контакту.

Читайте також:
Як відновити вилучені фото в Вайбере

Тільки у разі виявлення всіх цих ознак, можна подумати про те, що даний контакт заблокував вас. Хоча навіть це не дає стовідсоткової гарантії, що це саме так. WhatsApp спеціально створив такий процес при блокуванні для гарантування вашої конфіденційності, якщо ви вирішите заблокувати якийсь контакт. Саме з цієї причини програма не може відкрито повідомити, що вас хтось заблокував.

Анастасія Радченко/ автор статті

Давно вже працюю в всесвітній павутині, і люблю ділитися з людми корисними порадами.

Поділитися з друзями
Корисні поради - Вказівка